TEDEN VSEŽIVLJENJSKEGA UČENJA 2017 - DELAVNICA: KAKO LAHKO JAZ POMAGAM OB PROMETNI NESREČI
18.05.
2017

Center za izobraževanje Cene Štupar je območni koordinator projekta Teden vseživljenjskega učenja 2017. Pridružilo se jim je več kot 70 partnerjev, s katerimi so zasnovali in skupaj uskladili več kot 350 različnih brezplačnih prireditev. Te so namenjene vsem prebivalcem, ki se želite kaj novega naučiti, se informirati ali drugače sodelovati v vseživljenjskem učenju. Dogodki se bodo odvijali na različnih lokacijah in so informativno-svetovalne, promocijske, kulturne in družabne narave.

 

Gasilska brigada Ljubljana sodeluje v obliki organizirane delavnice z naslovom Kako lahko JAZ pomagam ob prometni nesreči, ki bo v sredo, 24. maja 2017 od 10.00 do 12.00 ure pri nas.

 

V uvodu bomo prikazali promocijski film o zgodovini, delu in organiziranosti Gasilske brigade Ljubljana, kot osrednji operativni gasilski enoti v Ljubljani. V ključnem delu bomo izvedli omenjeno delavnico (predavanje + diskusija + praktični prikaz). V zaključku pa sledi še ogled vozil in opreme v Gasilski brigadi Ljubljana.

 

Število udeležencev je omejeno, zato sprejemamo prijave do zapolnitve prostih mest na elektronski naslov: robert@gb.ljubljana.si.

 

Vabljeni!